havale yaptım nasıl ep alacam
admin Metin 2 09 10th, 2010 | 1 yorum
havale ile gerekli ödemeyi yaptım şmdi ne yapmam gerekli item bildirimilernide yaptım
buz zindanında kasılmanın yöntemi
admin Metin 2 09 10th, 2010 | 2 yorum
arkadaslar buz zindanında kasılmanın en iyi yolu nedir örneğin kulede seytanlara karsı güçlü item takıyoruz bosslarda ölümsüzlere karsı güçlü item örümcek zindanı hayvanlara karşı güçlü
peki buz zindanı kızıl orman gibi yerlerde nasıl item takmalıyız bildiklerinizi yazarsanız memnun olurum iyi eglenceler
Saati Tutturamadım Felan Değil.
Şaka Maka 4 Sattir Ch1 de Buz Cadısı Bekliyorum Ya Sadece Aşağıda İsmimiz Yazmıyordu En Azından İtem Düşüyordu Şimdi Boss Bile Gelmiyor Zaten Oyuna Bi Gece Giriyorum Boss Yok Ne Zaman Gelicek Acaba ??
Event değil itemlerimizi istiyoruz!!
Türkay para yatıralı ve bildirim yapalı tam bir hafta oldu dün 11 dedin gene yaptık bugün sabah bildirim kapatılmış ve bügün tekrar bildirim yaptım dalga geçmeyin milletle herkese parasının karşılığını zamanında verin fazlasını kimse istemiyor.
Şeytan Kulesi Patch ‘i Felan Var mi??
admin Metin 2 09 10th, 2010 | yorum yok
Şeytan Kulesine Giriyorum İyi Güzel Herşey Normal Mühür Katına Gelince Birden Yerler ve Duvarlar Siyah Oluyor Tamam Ona bişey Demiyorum Pelerin Basıyorum Slotlar Geliyor 2 3 tane vuruyorum Oyun Atıyor Bunun Yuzunden Azrail Yuzu Gormedim Bi Yardım :S
ya kapanırsa buda
arkadaşlar bir sürü metin2 çin var hepsi en fazla 6 ay açık kalıyor sonra kapanıyor ya buda kapanırsa cevap lütfen bu kapanırm kapanmicaksada neden ??????
yeter artık çare bulun şuna
Ya Artık Yeter Bu 4x e bi çare bulun yoksa çok user kaybedeceksiniz !
Bayrak : Mavi
Resim linkine Tıklamadan Göremediğiniz item SATILIKTIR
İşte Link
Alıntı: Eline, diline, beline sahip ol ki,kötülükler senden uzak dursun.
||Ne Kadar okursan oku, bilgine yakışır şekilde davranmazsan cahilsin demektir.
||Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız.Dost isterseniz , bırakın,dostlarınız sizi geçsin.
||Felaketler,ayak seslerini duymayanlara geliyorum demez ..
metin keserken atıyo :S
evet beyler baslıktada sölediğim gibi metn kserken önce skilleri vuruyorum sonra ata binip düz vuruslarla devam ediyorum fakaat attayken 1 süre sonra oyundan atıyo özelliklede kulede fakat kule dısındada aynı sorun var ve bu arada sırada değil süerkli oluyor :S lag falanda değil hiç kimsenin olmadı yerde kesiyorum önce slotları kesiyorum denemek için yine atyıor 1 çare lütfen .S
Alıntı: frisby Nickli Üyeden Alıntı
katılmıyorum akbank ta 5 lira alıyor
Şeytan Kulesi
Shorty Azrail Katında Azrail Yok SS si :[IMG][/IMG]
Name:Left4Dead2
LvL:74+
Karakter:Ninja
Büyü Gücü :Bıcakççı 3 P (Daha Yeniyim )
Server:Gracia
Lonca:He Bende Onu Arıyordum ?
★●★PvP MeTiN 2★●★